„Tabăra de vară GRAI ROMÂNESC LA PORȚILE DELTEI”, 19-22 iulie 2017, Maliuc, județul Tulcea de Mariana Eftimie Kabbout
„Tabăra de vară GRAI ROMÂNESC LA PORȚILE DELTEI”, 19-22 iulie 2017, Maliuc, județul Tulcea de Mariana Eftimie Kabbout avatar

 

Sincere mulțumiri minunatelor gazde Olga Grigorov și Carmen Ciocan, inimoșilor organizatori Liliana Liciu și Trandafir Simpetru, invitatului de onoare domnului Nicolae Palit, interpret de muzică populară – deținătorul celor două mari titluri: Artist Emerit și Artist al Poporului din Republica Moldova care ne-a dăruit clipe de neuitat, sensibilitate și frumusețe sufletească. Alături de domnia sa, de asemenea ca oaspeți de onoare, au fost: stimata doamnă Iulia Paliț, un om deosebit care semnează majoritatea versurilor din melodiile interpretate de artistul Nicolae Paliț, domnul Iurie Miron – directorul editurii Lyceum- Chișinău și autor de carte, împreună cu doamna Zvetlana Miron, de asemenea, scriitor.

Și nu în ultimul rând, mulțumiri tuturor participanților la acest eveniment pentru tot ce am trăit împreună, în aceste zile. Sufletele noastre au vibrat la unison și am construit amintiri frumoase care dovedesc încă o dată un adevăr incontestabil: între suflete nu există bariere. Iar acolo unde există suflet, există Dumnezeu.

Felicitări tuturor celor care s-au implicat în acest proiect și mult succes în tot ce v-ați propus să realizați!
Pace și iubire vă doresc tuturor, oameni frumoși!

Cu stimă și aleasă prețuire,

Mariana Eftimie Kabbout

Grai Romanesc