INVITAȚIE de PARTICIPARE
INVITAȚIE de PARTICIPARE avatar

CAMPIONATUL MONDIAL DE POEZIE

Autorii din întreaga lume au colaborat pentru a crea acest campionat mondial de poezie, care este, în realitate, un concurs la care pot participa poeţi şi scriitori consacraţi sau nu, cu lucrări publicate sau nepublicate !

Campionatul Mondial de poezie începe pe 15 mai, 2018 şi se termină pe 15 august 2018!

Participarea

Autorii tuturor mediilor sau naţionalităţilor pot participa la orice secţiune cu lucrări în limba lor originală şi, în felul următor:
secţiunea 1-poezie
Se vor trimite 2 poezii, scris în limba originală, în,, Times New Roman „, măsura 12 cu 1 linie de spaţiu La adresa de e-mail: campionatulmondialdepoezie@gmail.com sub poeziile pe care le scrieţi: numele, numele, adresa de e-mail a autorului sau autorului, ţara în care taxa de participare este de 10 € pentru fiecare secţiune. Trimiteţi o copie a chitanţei de plată.
Autorul este obligat să menţioneze secţiunea sau secţiunile la care participă.
secțiunea 1 a- poezie și proză ,,străinătate’’
Secţiunea 2-proza
Se va trimite un singur text de 5 pagini, scris în limba originală, în,, Times New Roman „, măsura 12 cu 1 linie de spaţiu la adresa de e-mail: campionatulmondialdepoezie@gmail.com sub textul de proză scrie: nume, nume, adresa de e-mail De autor sau de autor, ţara taxa de participare este de €10 pe secţiune. Trimiteţi o copie a chitanţei de plată.
Autorul este obligat să menţioneze secţiunea sau secţiunile la care participă.

Sectiunea 3-teatru, foileton, reportaj
Se va trimite un singur text de 5 pagini, scris in limba originala, în,, Times New Roman „, masura 12 cu 1 linie de spatiu la adresa de email: campionatulmondialdepoezie@gmail.com sub compozitia pe care o scrieti: nume, nume, Adresa de e-mail a autorului (e), ţara taxa de participare este de €10 pe secţiune. Trimiteţi o copie a chitanţei de plată.
Autorul este obligat să menţioneze secţiunea sau secţiunile la care participă.
Taxa de participare va fi achitată în contul următor: Banca Transilvania, Sîmpetru Trandafir, IBAN, RO08BTRLEURCRT0426857201, SWIFT: BTRLRO22
-Juriul va fi compus din scriitori din Italia, Albania, India, Serbia şi Bulgaria.
-Decizia juriului este incontestabilă şi irevocabilă.
-Clasamentul finaliştilor va fi comunicat prin e-mail tuturor participanţilor.
-Concurenţii vor fi invitaţi cu toţii la ceremonia de premiere, care va avea loc într-un oraş european, la o dată ce va fi definită.

-Se vor atribui trofee, plăci, medalii şi diplome.
-O antologie va fi publicată cu toţi autorii participanţi!
-Fiecare autor va primi prin e-mail un certificat de participare!

https://www.facebook.com/groups/221077668624289/

Grai Romanesc