Dhe pak …de MyEndy Sonja
Dhe pak …de MyEndy Sonja avatar

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46165541_2108153816181062_3857527737350619136_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fotp1-1.fna&oh=e26095c48558772d220287fd4c344a00&oe=5D62EE23

Në errësirën e mospërputhjes
qendrova ,u ndala  si një fëmijë ,
pashë një dritë të ylbertë ,
ndoshta ishte drita e Perëndisë ,
mbi boshllëkun e bukurise se detit te pafund.
Deti , pa asnje rrug ,
me dritare krejt te hapura pa asnje shpiegim .
Kam luftuar me gjithë forcën time,
por tu lodhur dhe clodhur ,
per tu spostuar ne nje cep andej ,
si gjithmone ne fund ..
Kam rënë në gjumë ,
dhe pastaj zgjuar ,cuditerisht
dielli me perqafon me shume.
Unë u mirëprita ,
nga buzëqeshja e Engjellit tim ,
ndoshta ai me do aq shume .

Grai Romanesc